English Deutsch

Restaurant Huis Vermeer

Op culinaire reis in Deventer

Bij Restaurant Huis Vermeer bent u van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door de keuken-, en bedieningsbrigade. Een culinaire ervaring voor zowel de lunch, als het diner. De menukaart is ingericht met prachtige seizoens-, en streekproducten uit de omgeving van Deventer.

Restaurant Huis Vermeer is zeven dagen per week geopend. Koffie met huisgemaakt gebak kan vanaf 10:30 uur, lunch van 12:00 tot 16:00 uur en diner vanaf 17:00 uur.

Chef's menu

Het maandelijkse fijnproevermenu

Maandelijks verzorgt het team een nauwkeurig samengesteld fijnproeversmenu, genaamd Chef's Menu. De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de Frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe 'internationale' keuken. Onder begeleiding van onze Chef-kok verzorgt het keukenteam uw gerechten zo vaak mogelijk tot aan de tafel. Het concept 'de open keuken aan tafel' zorgt ervoor dat u in contact staat met het keukenteam en meegenomen wordt op een culinaire reis.

à la carte

De huis klassiekers

Buiten het menu om treft u ook de à la carte kaart waarop u kunt kiezen uit onze huis-klassiekers. Van kakelverse oesters van het seizoen tot een prachtig stuk vlees. Van onze huisgerookte zalm tot een uitgebreide kaasplank van Kaashandel de Brink. Met als kers op de taart een uitgebreid visplateau (Fruits de Mer), met onder andere in knoflook gebakken reuzengamba’s en sashimi van tonijn.

De wijnkaart

Ontdek de 'Vermeer Wines'

De sommeliers staan klaar om voor u een prachtige wijnspijs-combinatie te verzorgen. De wijnen worden nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten. Tevens wisselt onze uitgebreide wijnkaart meermaals per jaar om u te blijven verrassen van onontdekte prachtwijnen.

Grote gezelschappen

Vier het bij Huis Vermeer

Voor gezelschappen vanaf 10 personen verzorgen wij u graag een passende offerte om uw avond tot een culinair succes te maken. Stuurt u gerust uw voorkeursdatum én de hoeveelheid gasten door naar onderstaande button, wij doen u opvolgend een passend voorstel.

Bent u opzoek naar private dining?
Onze oude bankierswoning bestaat uit drie verschillende ruimtes; de lichte serre, monumentale eetkamer of knusse lounge, welke ook afzonderlijk afgehuurd kunnen worden voor lunch of diner.

Boeken